Steun project : opnieuw getjilp in onze steden

Growfunding met ABLLO vzw  :  http://www.growfunding.be/abllovzw

 

In januari 2017 werd ons soortenbeschermingsproject ‘Opnieuw huismussen in onze steden’ weerhouden door de provincie Oost-Vlaanderen. In maart 2017 werd dit project, samen met 5 andere projecten, door BBL geselecteerd om op het platform van growfunding te komen.  Op die manier kunnen we extra fondsen verzamelen om het project optimaal  te laten verlopen.

 

 

Growfunding werkt reward based. In ruil voor een bijdrage aan een bepaald project, ontvang je een originele beloning die je op een of andere manier betrekt bij het project. Projecthouders kunnen het platform inzetten om uiteenlopende doelstellingen te realiseren. Growfunding is dus meer dan louter een financieringsinstrument.  

Het Growfunding team bestaat uit 3 mensen die vooral in het Brusselse actief zijn.  Door een samenwerkingsovereenkomst tussen Growfunding en BBL kunnen nu ook Vlaamse projecten tijdelijk het growfunding platform gebruiken

Neem zeker eens een kijkje op de website www.growfunding.be/abllovzw  en steun ons project met een bedrag van 10, 20,30, 50, 250, 500 of 1000€ ; aan elk bedrag is een reward verbonden.  Dit project staat op het growfunding platform tussen 28 april en 2 juli 2017.